O nama

Upoznajte investitora

Grupaciju Кeramika Jovanović čine kompanije Ogrev, Termika i Neimar. Sa tradicijom dugom više od 26 godina, prepoznati smo kao lider u prodaji keramičkih pločica i opreme za kupatila na teritoriji Srbije.

Ukazujući nam poverenje, vi sebi obezbeđujete sigurnog partnera na koga se možete osloniti. Uvek ćemo biti na raspolaganju da pomognemo, naročito kada je u pitanju odabir elemenata iz našeg asortimana.

Sa željom da od svog stambenog prostora stvorite okruženje koje će odisati toplinom, lepotom i funkcionalnošću, za vas projektujemo stambene jedinice u skladu sa najsavremenijim rešenjima i trendovima. Izgradite sebi svojstven stil, odredite karakter svake prostorije i omogućite sebi, svojoj porodici i prijateljima najlepše trenutke stanovanja i boravka.

Podaci investitora:
PIB: 100651761
Matični broj: 08664480
Šifra delatnosti: 4673
Broj tekućeg računa: 170-30018321000-71
Banka: UniCredit Bank
Broj tekućeg računa: 265-2310310000225-17
Banka: Raiffeisen Bank
Obveznik PDV-a: Da

Keramika Jovanović

Gradimo lepšu budućnost

Naša kompanija se ističe po visokom standardu kvaliteta u izgradnji stanova.

Naša vizija

Keramika Jovanović nekretnine je sinonim za vrhunski kvalitet gradnje, koji klijentima pruža viši kvalitet života. Naša vizija je postati simbol kvaliteta, koji podiže standarde stanovanja na najviši nivo.

Naša misija

Nastojimo da ostvarimo našu viziju kroz stručnost i posvećenost našeg tima. Realizujemo projekte uz temeljno razmatranje i zadovoljenje potreba naših klijenata, pridržavajući se najviših standarda gradnje. Naša posvećenost dugoročnom planiranju i finansijskoj stabilnosti osigurava održiv rast, dok istovremeno praktikujemo društveno odgovorno poslovanje, doprinoseći prosperitetu zajednice u kojoj gradimo.